VRIJDAG 8 SEPTEMBER 2017
Dag van de scheiding

Op vrijdag 8 september 2017 vindt de Dag van de Scheiding plaats, op initiatief van de vereniging van familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS). Een dag om aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij een echtscheiding.
Op de Dag van de Scheiding kunt u gratis en vrijblijvend langskomen voor advies en eventuele vragen.
Neem nu contact opNaar homepage

Mijn ouder heeft mij onterfd, krijg ik dan helemaal niets?

In het testament staat dat ik ben onterfd. Mijn broers en zussen zeggen dat ik geen erfgenaam ben en dat ik niets krijg. Dit alles kan ik mij niet voorstellen en hierover wil ik advies van een deskundige.
Onze erfrechtadvocaten adviseren u daarover graag. Zij kunnen u ook bijstaan in een procedure bij de rechtbank.
Neem nu contact opNaar homepage

Scheidingsadvocaten in Groningen

Persoonlijk, helder en direct. Dat is Braak advocaten. Wij zijn uw partner voor weloverwogen juridisch advies en vertegenwoordiging.  Iedere persoonlijke situatie is anders.  Met de specialisten van Braak kiest u voor de rust en zekerheid dat u al deze zaken goed regelt.

Braak Advocaten kan u bijstaan met in het familie- en erfrecht gespecialiseerde advocaten. Omdat een juridische procedure tijdrovend kan zijn en veel emoties kan losmaken, is mediation een alternatief dat Braak Advocaten graag aanbiedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dag van de Scheiding 2017

In 2016 was de Dag van de Scheiding was een landelijk succes. U bent van harte welkom om op 8 september 2017 tussen 9:00 en 18:00 langs te komen op ons kantoor aan de Verlengde Hereweg 182 in Groningen.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over scheidingsrecht, scheidingsmediation of aanverwante kwesties.

Neem nu contact opNaar homepage
Sluit venster

Contact:  050 209 18 06

Bekijk alle adresgegevens en route

Uw bericht is verzonden. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Oops! Something went wrong while submitting the form